Open sollicitatie

Wil jij ook uitzonderlijke jachten bouwen die toekomstige generaties aanspreken? Samenwerking staat bij ons voorop en ook ontwikkeling staat centraal. Als jij als vakman wilt weten hoe je aan deze teamprestatie kunt bijdragen ben je altijd welkom om hierover met elkaar van gedachten te wisselen.

Open sollicitatie Mercury Schip

Wat kun je van ons verwachten?

  • Fulltime - 40 uur per week
  • Locatie - Zwijndrecht
  • Salaris - Marktconform
Laat je gegevens achter

Lassers, ijzerwerkers, outfitters

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat zich toelegt op het vervaardigen van prachtige casco’s van staal? Laat jouw passie voor techniek bij ons schitteren! Als lasser, ijzerwerker en outfitter krijg je bij ons de kans om de mooiste jachten te bouwen.

Bij Mercury draait alles om precisie en vakmanschap. Kom bij ons de fijne kneepjes van het vak leren terwijl je bijdraagt aan het creëren van indrukwekkende jachten. Als je al een ervaren vakman bent dagen wij je uit jouw vaardigheden te perfectioneren!

Als technisch vakman ben je bij ons aan het juiste adres voor een uitdagende ervaring en fijne werkomgeving. Kom bij ons werken en ontdek de wereld van staal, constructie en jachtbouw – waar jouw technische talent en passie tot leven komen!

Engineers en werkvoorbereiders

Zoek jij een uitdagende rol waarin je als werkvoorbereider of engineer een cruciale rol speelt in de productie van innovatieve superjachten? Bij Mercury krijg je de kans om jouw expertise in te zetten en samen te werken met gepassioneerde collega’s.

Als engineer werk je het scheepsbouwkundig ontwerp uit naar detail engineering. Jij bent daarmee degene die het ontwerp weet te vertalen naar dat wat er daadwerkelijk gebouwd moet worden!

Als werkvoorbereider ben je de spil in het proces, waar goede werkvoorbereiding cruciaal is voor het succesvol realiseren van geavanceerde jachten. Je werkt de informatie van engineering uit tot praktische productie-informatie, bestelt de benodigde materialen en ondersteunt productie vanuit jouw expertise bij de uitvoering.

Bij ons bedrijf bieden we een stimulerende omgeving waar technologische innovatie en samenwerking van vakmensen samenkomen. Als werkvoorbereider of engineer heb je bij ons de mogelijkheid om jouw expertise te benutten en bij te dragen aan de creatie van buitengewone jachten.

Neem contact met ons op

Heb jij de passie en wil je de uitdaging aangaan? Stuur ons jouw motivatie toe en wij nemen contact met jou op.

Of vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan